Een mobiele app op maat laten maken.

Jij wilt een app laten maken? Dan is Softwarebedrijf.nl dé partner. Wij zorgen voor innovatieve, maatwerk oplossingen voor alle platforms. Onze apps zijn gebouwd met behulp van de hoogste kwaliteit en technologie, zodat je altijd de beste resultaten krijgt.

9

Jaar ervaring

100

Aangepast op jouw bedrijf

Screenshot van de mCSR app
Deze bedrijven gingen je voor

Jouw app laten ontwikkelen?

Onze experts staanaltijd klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van je maatwerk oplossing. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat elk bedrijf verschillende behoeften heeft.

Daarom bieden we persoonlijke aandacht en begeleiding om ervoor te zorgen dat we een oplossing ontwikkelen die volledig aan je wensen voldoet. We luisteren naar je ideeën en helpen je bij het ontwerpen en ontwikkelen van je app.

We zorgen ervoor dat het ontwerp past bij je bedrijfsidentiteit, zodat je app een perfecte aanvulling is op je bedrijf.

Plannen

We beginnen met het plannen van de mobiele app door het bepalen van de doelen, technische vereisten en functies voor de app. Het is ook belangrijk om een tijdschema en een budget op te stellen om ervoor te zorgen dat de app binnen de gestelde doelen ontwikkeld wordt. We stellen ook een strategie op voor de lancering van de app.

Ontwerp op maat

We maken een gebruiksvriendelijk ontwerp voor de app met een aantrekkelijke interface. We voegen ook interactieve elementen zoals animaties, kleuren en thema's toe aan het ontwerp om het gebruikersgemak te verbeteren. We zorgen er ook voor dat het ontwerp voldoet aan de bestaande ontwikkelingsrichtlijnen.

Ontwikkelen

We implementeren de functionaliteiten in de app en voegen de back-end en database toe. We zorgen ervoor dat de code schoon en gemakkelijk te onderhouden is.

Testen

We testen de app om te controleren of de functionaliteiten correct werken. We voeren ook systematisch tests uit om de algehele prestaties van de app te beoordelen, zoals het vermogen om grote hoeveelheden data te verwerken. Hiernaast doen we ook gebruikersacceptatietests om te zien of de app voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers.

Onderhouden

We voeren regelmatig onderhoud uit op de app. We verbeteren het prestatieniveau en voegen nieuwe functies toe aan de app om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

Wil je een maatwerk app laten maken? Dan moet je rekening houden met een intensief proces. Je wilt een app die vlot gebruikt kan worden, er fraai uitziet en goede reviews krijgt.

Daarnaast moet de investering ook rendabel zijn. Om dit te realiseren, is het belangrijk om de juiste tijd en middelen te investeren. Als je dit goed doet, zul je verzekerd zijn van een topkwaliteit app met een goede ROI.

Wat kan je nog meer verwachten?

De kosten voor het laten bouwen van een app verschillen sterk en zijn afhankelijk van de complexiteit van de app. Net zoals je bij het kopen van een auto verschillende opties hebt, heeft het maken van een app ook verschillende opties.

De kosten voor het maken van een app liggen tussen de paar duizend en enkele tienduizenden euros. Omdat onze apps maatwerk zijn, wordt de code speciaal ontwikkeld om jouw organisatiedoel en gebruiker te voorzien.

Neem contact op om een prijsindicatie te ontvangen voor jouw app.

Het ontwikkelingstijd van een app is afhankelijk van een aantal factoren. De functionaliteiten die de app moet bieden, de technologie die wordt gebruikt, of het alleen voor een bepaald platform beschikbaar moet zijn of voor meerdere, etc. zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de tijdsduur.

Afhankelijk hiervan kan het ontwikkelen van een app variëren van enkele weken tot maanden.

Bespaar tijd door het automatiseren van bedrijfsprocessen

Door het laten ontwikkelen van een app heeft Rolflex, fabrikant van de welbekende Compact deur, veel kostbare tijd voor hun werknemers kunnen besparen.

Door de mCSR app staan de monteurs van Rolflex direct in contact met de back-office, hierdoor kunnen ze zonder het gebruik van papierwerk naar locatie, de werkzaamheden noteren, de LMRA uitvoeren en meer.

Benieuwd naar deze case?

Waarom een app laten maken door Softwarebedrijf.nl?

Wanneer je een app laat maken, is het belangrijk om de juiste techniek te kiezen. Bij ons krijg je toegang tot een team van ervaren app developers die bekend zijn met vrijwel alle technieken of programmeertalen.

Hierdoor krijg je een app van goede kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Neem contact op als je advies nodig hebt over welke techniek je moet kiezen voor je app.

Je krijgt ook toegang tot ons Project Management Systeem (Jira) waarmee je precies kunt zien waar je app team mee bezig is en in welke fase de app zich bevindt. Onze werkwijze is efficiënt.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen in de softwarewereld?

Dit is waar je het laatste nieuws en alle informatie over software- & website-ontwikkeling zal vinden.

Chat openen
Waarmee kunnen wij je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?