Automatisch factureren met de mCSR digitale werkbon

De mCSR-app is een applicatie voor monteurs om hun reiskosten en uren te registreren, met extra functionaliteit zoals het toevoegen van onderdelen, foto’s en notities. De app kan gegevens controleren en automatisch facturen verzenden.

3

Jaar in gebruik

Screenshot van de mCSR app

De digitale werkbon

Hybride app

De mCSR app is gemaakt met behulp van Ionic Framework. Door te bouwen met dit framework is de applicatie voor zowel iOS als Android te gebruiken

UI & UX

Tijdens het bouwen van de mCSR applicatie hebben we veel nagedacht over een manier om het zo simpel en snel mogelijk te maken. Door het simpele design kunnen de monteurs zich beter focussen op de werkzaamheden die zij moeten uitvoeren.

Gedetailleerd

De app geeft de monteurs de mogelijkheid om monteurs informatie in te laten voeren per deur, zo kan alles vastgelegd worden. 

Wil jij ook een app voor jouw bedrijf? Kijk hoe wij werken →

Alles in het CSR systeem

De mCSR app is een applicatie die monteurs helpt bij het efficiënt en accuraat registreren van hun ritten en uren. De app is zo ontworpen dat monteurs alle relevante informatie, zoals gebruikte onderdelen, foto’s en opmerkingen, eenvoudig kunnen invoeren.

Daarnaast biedt de app een GPS-functie waarmee de planner de voortgang van de monteurs in kaart kan brengen. Na het verzamelen van alle gegevens worden deze door de app gecontroleerd op nauwkeurigheid en kunnen deze vervolgens worden gebruikt om automatisch een factuur te versturen.

Dankzij de mCSR app kan Rolflex hun administratieve processen versnellen, hun klanten een betere service bieden en de veiligheid van hun monteurs waarborgen.

Screenshot van de mCSR app

Heb jij ook een app nodig?

Chat openen
Waarmee kunnen wij je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?